SALTY Caps Elektroliti 60 Kaps.

Ključne značilnosti SALTY CAPS 60kaps.:

– Je EDINA kapsula z eletroliti, ki je bila oblikovana tako, da je zelo podobna elektrolitom, ki jih izgubimo med aktivnostjo (natrij, kalij, kalcij, vitamin D3).

– Vsebuje samo TO KAR POTREBUJETE: Ni dodanih polnil ali nepotrebnih sestavin. Brez glutena. Brez soje ali oreščkov. Brez sladil in brez fruktozno-koruznega sirupa.

– Narejeno v Sloveniji – Brez prepovedanih snovi. Več o naši proizvodnji in varnosti na tej spletni strani.

– Kaspula je rastlinskega izvora.

– Vsaka kapsula vsebuje: 270 mg natrija, 88 mg kalija, 35 mg kalcija, niacin 0,7mg, vitamin B6 0,06 mg, vitamin D3 2,5 mcg, vitamin B12 1,05mcg, ki pomagajo telesu absorbirati in uporabljati kalcij.

Zakaj izbrati Salty Caps? Salty Caps zagotavljajo elektrolite, ki pomagajo zmanjšati vročinski stres in mišične krče zaradi znoja v količini in obliki, ki jo lahko vaše telo absorbira. Ta izdelek je idealen za športnike in fizične delavce. Dve  SALTY Caps vsebujeta razmerje eletrolitov, ki jih telo zgubi v eni uri fizične aktivnosti.

Zakaj so SaltyCaps najboljša elektroliska dopolnila? Preprosto zato, ker imajo SALTY Caps vse, kar potrebujete za zamenjavo elektrolitov, in nič več. V vsaki kapljici znoja izgubite ključne elektrolite: natrij, kalij, kalcij in magnezij. Ključ do učinkovite zamenjave elektrolitov je v količini in obliki, ki jo lahko absorbira telo.

Podrobna navodila za uporabo  Športniki morajo na vsake 30-60 minut zaužiti eno SALTY Caps  kapsulo med fizično aktivnostjo (tekom, kolesarjenjem,..). V vročih pogojih, visoki vlagi ali večje obremenitve je morda potrebno več kapsul za vzdrževanje ravnovesja elektrolitov. Največje število priporočenih količin SALTY Caps na dan je 10, čeprav lahko športniki v ekstremnih pogojih in daljših tekmah to število tudi presežejo. Močno vam priporočamo, da že med samim treningom in pripravami na tekmo tesirate koliko kapsul potrebujete zaužiti.

SALTY Caps –  najpogostejša vprašanja:

1.     Kot športniku kako mi SALTY Caps lahko pomagajo?

2.     Kakšna je pravilna uporaba izdelka SALTY Caps? Kdaj naj ga vzamem?

3.     Ali je v redu s kapami s športno pijačo? Kako naj vzamem SaltStick Caps?

4.     Ali lahko kapsule zaužijem tudi brez tekočine?

5.     Ali lahko kapsulo odprem in njeno vsebino stresem v vodo ali športno pijačo?

6.     Ali lahko kapsulo odprem v ustih?

7.     Kako dolgo traja, da se kapsule odpirajo v trebuhu?

8.     Kako naj shranjujem kapsule?

 

1. Kot športniku kako mi SALTY Caps lahko pomagajo?  Zlasti pet elektrolitov igra osrednjo vlogo pri ohranjanju normalne mišične funkcije: natrij, kalij, magnezij, kalcij in klor. Pomanjkanje katerega koli od teh elektrolitov bo vplivalo na atletsko učinkovitost z vrsto subtilnih do resnih neželenih učinkov. Znoj vsebuje približno 1000 mg natrija / liter, tipična športna pijača ima 440 mg natrija / liter. Če med treningom ne zaužijete nič drugega kot športne pijače (ali še huje, voda), boste v določeni točki postali hiponatremični (nizki natrij). Mnogi športni napitki prav tako ne vsebujejo nobene oblike dodatka drugih ključnih elektrolitov, kar lahko povzroči še večje krče in mišične težave.Za športnika je potrebno zagotoviti zamenjavo celotnega spektra elektrolitov v obliki in količini, ki jo lahko absorbira telo. Vse to pa vsebuje tudi naš izdelek SALTY Caps.

2. Kakšna je pravilna uporaba izdelka SALTY Caps? Kdaj naj ga vzamem? Osnovna ideja je, da je vaše prehransko dopolnilo preprosto in učinkovito, tako da se lahko brezskrbi povsem osredotočite na tekmo. Športniki morajo vsakih 30-60 minut zaužiti eno SALTY Caps kapsulo med katero koli dejavnostjo (kolo / tek). Kapsulo se lahko zaužije tudi pred tekmo, poleg tega pa je pomembno tudi vključevanje elektrolitov v prehrano v času regeneracije

3. Ali se lahko kapsule vzame skupaj s športno pijačo? SALTY Caps lahko zaužijete z vodo ali športno pijačo. Ključno je, da izravnate svojo izgubo tekočine in elektrolitov, zato vam bo verjetno najbolj všeč kombinacija izdelkov, katerih je vaše telo navajeno.

4.  Kakšna je pravilna uporaba izdelka SALTY Caps? Osnovna ideja je, da je vaše prehransko dopolnilo preprosto in učinkovito, tako da se lahko brezskrbi povsem osredotočite na tekmo. Športniki morajo vsakih 30-60 minut zaužiti eno SALTY Caps kapsulo med katero koli dejavnostjo (kolo / tek). Kapsulo se lahko zaužije tudi pred tekmo, poleg tega pa je pomembno tudi vključevanje elektrolitov v prehrano v času regeneracije  5. Ali lahko kapsule zaužijem tudi brez tekočine? Da, če vam tako odgovarja.

6. Ali lahko kapsulo odprem in njeno vsebino stresem v vodo ali športno pijačo? Seveda, kapsulo SALTY Caps lahko zmešate z vodo ali športno pijačo. Verjetno bo nastala manjša usedlina netopnega materiala, ki pa ni škodljiv. Stekleničko samo pretresite in spijte vsebino.

7. Ali lahko kapsulo odprem v ustih? Da, če vas slan okus ne moti. Vsebina kapsule bo tako hitreje prišla v želodec.

8. Kako naj shranjujem kapsule? Kapsule se hrani v suhem in hladnem prostoru.

Phone: +386(0) 40 520 257
Parmova ulica 53, Ljubljana