Akcija!

FOCUS Glukozamin (Hondroitin + Boswelia) 90 kaps.

18,10 15,00

Opis izdelka: Glucosamin+Chondroitin + Boswelia 90 kapsul

Focus Glukozamin je naravno prehransko dopolnilo, razvito in proizvedeno v Sloveniji, ki vsebuje glukozamin visoke kvalitete, hondroitin sulfat in izvleček Boswelie.

Kategorija: Product ID: 1251

Opis

Opis izdelka: Glucosamin + Chondroitin + Boswelia 90 kapsul

Focus Glukozamin je naravno prehransko dopolnilo, razvito in proizvedeno v Sloveniji, ki vsebuje glukozamin visoke kvalitete, hondroitin sulfat in izvleček Boswelie.

Glukozamin je aminosaharid, ki ga v telesu najdemo v hrustancu in nekaterih organih. Predstavlja sestavni del celičnih sten oziroma njihovih površin ter vezivnih strukturnih molekul v celicah.

Izdelek je prehransko dopolnilo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

FOCUS Glukozamin, 90 kapsul

Focus Glukozamin je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje glukozamin visoke kvalitete, hondroitin sulfat in izvleček Boswelie.

Cena: 18,10 €

MEHANIZEM DELOVANJA

Redna ter zmerna vadba ohranja normalno delovanje in fleksibilnost sklepov. Kosti, ki so povezane v sklepu, so prekrite s hrustancem. Tako vezivni del kot elastični del sklepnega hrustanca ima funkcijo blaženja ter kot zaščitna plast preprečuje poškodbe kosti. Sinovialna tekočina na površju hrustanca deluje kot mazivo ter skrbi za gladko gibanje.

Obraba hrustanca je najpogostejši vzrok za bolečine v sklepih.

Naravno obrabljen ali poškodovan hrustanec omejuje normalno gibanje sklepa in poveča njegovo togost. Najpogostejši razlog za degeneracijo in obrabo hrustanca je postopna obraba (starost), dolgotrajna preobremenjenost sklepov (zaradi prekomerne teže) in poškodbe sklepov (športne poškodbe). Najpogosteje prepoznamo propadanje hrustanca v kolenih, prstih, kolkih in hrbtenici.

Hrustanec je sestavljen iz različnih vrst proteinov, kot je npr. vlaknasti kolagen. Osnovna elementa glavnih strukturnih proteinov sta glukozamin in hodroitin, iz katerih hondrociti izdelujejo nove proteine in sinovialno tekočino. Glukozamin in hondroitin sta v telesu naravno prisotni snovi.

PROIZVEDENO V SLOVENIJI

Sestava FOCUS Glukozamin tablet

Dnevni odmerek 1 tableta vsebuje:

glukozamin sulfat:                   500 mg
od tega glukozamin:            400 mg
hondroitin sulfat:                      200 mg
izvleček Boswelia Serra            50 mg

Posebna opozorila ob jemanju dopolnila

Jemanje prehranskega dopolnila odsvetujemo nosečnicam, doječim materam ter diabetikom. Prav tako prehransko dopolnilo ni namenjeno vsem, ki se zdravijo z kumarinskimi antikoagulanti, posebna pozornost pa naj bo tudi pri vseh s kardio vaskularnimi težavami.

 

Phone: +386(0) 40 520 257
Parmova ulica 53, Ljubljana