Akcija!

ColdGel Hladilni masažni gel 75 ml

7,20 5,00

ColdGel sport hladilni gel  hitro lajša bolečine v sklepih in mišicah, ki so nastale npr. zaradi športnih poškodb. Prav tako zmanjšuje otekline in vnetja povezana s poškodbami zaradi zvinov ali prekomernih obremenitev.

Kategorija: Product ID: 1090

Opis

ColdGel sport hladilni gel  hitro lajša bolečine v sklepih in mišicah, ki so nastale npr. zaradi športnih poškodb. Prav tako zmanjšuje oteklino in vnetje, povezano s poškodbami zaradi zvinov ali prekomernih obremenitev.

Coldgel sport pomaga pri napetosti mišic v vratu, ramenih, ledvenem predelu in stopalih. Z uporabo hladilnega gela takoj po športnih aktivnostih se pospešuje regeneracija mišic.

COLD gel, 75ml

To je idealna pomoč za zdravljenje akutnih stanj, osveži in pomaga pri zmanjšanju bolečin športnih poškodb, pri bolečih in težkih nogah, oteklinah, pikih insektov in manjših opeklinah. V primeru glavobola ga vtirajte v senca glave in na predel vratu. Hladni gel vsebuje 2,5% mentola in naravno eterično olje evkalipta in rožmarina. Mentol hlapi v stiku s kožo in daje občutek hlajenja in svežine. Eterično olja evkalipta deluje kot antirevmatik in antiseptik in eterično olje rožmarina pospešuje krvni obtok in poživlja delovanje podkožnih tkiv.

Ne sme se uporabljati v primeru preobčutljivosti na sestavine. Po uporabi temeljito sperite roke. Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami in vneto ali poškodovano kožo. Samo za zunanjo uporabo.

Uporaba:
Nanesite plast gela na boleč predel vsake 2-4 ure. Izogibajte se stiku z očmi, ranami in sluznicami. Če se bolečina poveča ali trajanje podaljša, se obrnite na svojega zdravnika. Za zunanjo uporabo.

Phone: +386(0) 40 520 257
Parmova ulica 53, Ljubljana